OPPLEVELSER

Vi tilrettelegger for spennende aktiviteter i Hallingdals naturskjønne omgivelser!

 

Stisykling
Downhill
Buldring & Klatring
Beltevognsafari
Teambuilding
Catskiing
Beltevognsafari
Boblefotball
Bandy
DOWNHILL

I sykkelparken Hillbilly Bike Park har vi løyper som passer for alle nivåer. Bryn deg på Europas råeste parkløype som stjernene Mads "Makken" Haugen, Kurt Sorge, Nico Vink, Andreu Lacondeguy m.fl. sykler under sykkelfestivalen Hillbilly Huckfest, eller kos deg på fine flytstier i skogen. Til sammen har vi fem ulike løyper som er åpen for deg.

STISYKLING

Vi arrangerer guidede sykkelturer i terrenget for store og små grupper i Hallingdal, Oslo og Sogn. Våre lokalkjente guider vet hvor de flotteste stiene ligger, og vi tilrettelegger turen for alle nivå, slik at du får den beste opplevelsen. Vi legger og til rette for all inclusive pakker med en eller flere dager på sykkelsetet. Inkludert i våre pakker er overnatting, leie av sykkel, guide, mat og transport. Alt du trenger å gjøre er å møte opp!

 

TEAMBUILDING

Styrk samholdet og samarbeidet blant kollegaene samtidig som dere har det gøy! Med fokus på samarbeid og gruppearbeid må rollene fordeles og alle er avhengige av å samarbeide for å nå målet. Bli kjent med egne, og andres, styrker og svakheter. Vi skreddersyr et opplegg med fysiske og/eller psykiske oppgaver hvor alle kan bidra. Her får man en dag sammen med kollegaene som vil bli husket lenge!

BULDRING OG KLATRING

Er du nysgjerrig på klatring eller buldring og har lyst til å finne ut om dette er noe for deg? Du får nå muligheten til å klatre i fjellvegger og buldre på flotte buldresteiner med våre instruktører. Du blir sikret av øvde klatrere og får grunnleggende råd og tips på hvordan man beveger seg i bratt lende. En bra måte å teste seg selv på og få en spennende opplevelse.

 

ANDRE EKSEMPLER

- Beltevognsafari / Catskiing

- Frikjøring på ski/snowboard

- Aking

- Boblefotball

- Volleyball

- Bandy

- 3, 5 eller 7-kamp