BRYLLUP
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Bryllupsfoto av Vegard Breie
Bryllupsfoto av Vegard Breie
press to zoom
Bryllupsfoto av Vegard Breie
Bryllupsfoto av Vegard Breie
press to zoom

Har du et særegent sted for å invitere familie og venner til et unikt bryllup? Om du har 50 eller 400 gjester til ditt bryllup har vi det perfekte oppsettet for deg. Nedenfor finner du noen eksempler basert på antall gjester. Ta kontakt slik at vi kan skreddersy et tilbud for deg, basert på dine behov. Bryllup i våre lavvoer gir en opplevelse og atmosfære utenom det vanlige.

 

Ca. 100 gjester

Med ca. 100 gjester passer det med to stk. Giant Hat. Her er det mulig å få plass til ca 100 gjester når sidene er satt opp. Det er naturligvis mulig å ha mer enn 2 lavvoer om ønskelig. En tilkoblet Medium lavvo kan være en fin løsning for bar eller chill-out område.

 

Ca. 150 gjester

Med rundt 150 gjester er plassbehovet som regel 3 stk. Giant Hat. Koble en Medium lavvo til for å bruke den som garderobe, chill-out eller barområde. Du kan selvfølgelig bruke mer enn 3 Giant hat for å gi mer plass og flere muligheter.

 

Ca. 200+ gjester

4 stk. Giant hat kan være passe for denne størrelsen. Vi skreddersyr et oppsettet for å møte dine behovene og hjelper til med plantegninger for å vise hvordan den innvendige plassen kan brukes på best mulig måte. 

 

TILLEGGSTJENESTER

 

Catering

Våre lokale leverandører stiller gjerne med meny og kokker som passer både smak og lommebok. 

 

Bryllupsfoto

Vegard Breie er fotograf  og tar på seg bryllupsfoto i hele Sør-Norge. Vegard har en unik stil, og vil følge brudeparet fra forberedelsene til festen derpå. Om dere ønsker en fotograf som kan dokumentere og forevige bryllupsdagen på en fantastisk måte er Vegard rette mannen. Som deres fotograf vil han på en unik og diskre måte sørge for å dokumentere alle små og store øyeblikk gjennom bryllupsdagen, slik at dere kan konsentrere dere om å nyte dagen fult og helt. Se et utdrag fra hans bryllupsgalleri over og hjemmesiden www.vegardphoto.com