SUNDREBALL 28.-30. JANUAR

SundreBall er stemningsfestivalen som samler et breitt spekter av artister, lokale og tilreisende publikum til tre dager med musikkopplevelser, quiz og godt selskap i den unike og tradisjonsrike «bygdahus»-atmosfæren på Ål's storstove Sundrehall. SundreBall finner sted siste helga i januar 28.-30. januar 2016.

Skjermbilde 2015-11-20 kl. 15.20.28
Skjermbilde 2015-11-20 kl. 15.20.12
Skjermbilde 2015-11-20 kl. 15.20.51
image3
image1

SundreBall er vidareføring av en lang bygdetradisjon. Konseptet ble til i 2013, ut i fra en idé om å revitalisere grenda- og bygdehuset Sundrehall som en viktig møteplass, ikke bare for ålingar, men for folk fra hele dalen og som åsted for nye inntrykk og eit kulturelt fellesskap. Med SundreBall ønsker vi å blåse nytt liv i ideen om bygdahuset som en samlende og inkluderende møteplass for gammel og ung. Et sted der nye impulser og kulturopplevelser kan formidlest i noe av den samme atmosfæren som bygdedans og møntringer ble avholdt i for noen tiår siden.

Samling på Sundrehall

HILLBILLY HUCKFEST 28.-31. JULI

Siden 2009 har Hillbilly Huckfest tatt steget opp og blitt Norges ledene festival for stisyklister, og festivalen tiltrekker seg syklister fra både inn og utland, fra nybegynner til proffesjonell. Under Hillbilly Huckfest får man oppleve fantastiske stiturer på dagtid, verdens beste freeride utøvere på ettermiddagen og fengende konserter og fest på kveldstid. Et perfekt samlingsted for å møte gamle venner og få nye! 

Fakta Hillbilly Huckfest

Vår suksess er basert på et sterkt fellesskap, en imponerende innsats av frivillige. Fokuset er rettet mot samhold og positive opplevelser uansett om man kommer som syklist eller som festdeltager. Hillbilly Huckfest samler rundt 500 og på kveldstid venter vi over 1000 besøkende på festivalområdet.

NØKKELTALL MEDIEEKSPONERINGER 2015

 

3,3K             

Likes på Facebook

200K             

   Nådd gjennom

 Facebook poster

3,3K             

    Instagram

       følgere

1,1K             

     Attendig  på

       FB Event

140K             

      Post klikk

   500K             

    Seere av filmene på

   YouTube og RedBull 

“Ål kommune er gode på arrangement. Difor er det ei stor glede å sjå at Hillbilly Huckfest, på ein spenstig og fargerik måte, viser at Ål kommune er midt i blinken for unge mennesker som er opptatt av moderne friluftsaktivitetar som terrengsykling. Eg gleder meg stort til årets Huckfest, hugs hjelm.

-Hilde Bjørnsvik Kultursjef Ål kommune”

SPONSORAT 2016

SundreBall og Hillbilly Huckfest er  blitt viktige aktører som er med på å opprettholde kulturtilbudet i Hallingdal. Et aktivt og variert kulturliv er en vesentlig faktor for å bevare bolysten i bygda og for å skape identitet for kommune og næringsliv. Vi håper at du og din bedrift også ser denne interessen og ønsker å støtte opp om disse arrangementene. Dette er hva du får som sponsor.

Eventpakke sølv: 30 000.-

SUNDREBALL

Eventpakke gull: 60 000.-

I eventpakke gull får din bedrift i tillegg til sølvpakken mulighet til å leie 2. stk. event lavvoer (Stratus 72) til firmasamling, julebord, blåtur etc. Dere velger dato og vi står for resten. Veiledene pris for denne pakken er 80 000.-

 • Banner/Roll up på scene og beachflag ved inngang

 • 5 stk. VIP festivalbilletter (verdi 5000.-)

 • Branding på stoler (stickers/flyers/give aways)

 • Logoeksponering i festivalavis (opplag 12000 eks.)

 • Logoeksponering i festivalfilm

 • Presentasjon av sponsor ved konferansier 

 • Logo i takkeannonse i Hallingdølen

 • 10 stk. konsertbilletter (verdi 3000.-)

 • 2 stk. festivalpass (verdi 3600.-)

 • Standplass på sponsorområdet (veil pris 8000.-)

 • Logoeksponering på utescenen (banner/beachflag)

 • Logoeksponering i nyhetsbrev (ca. 1500 eks.)

 • Logoeksponering i takkeannonse i Hallingdølen

 • Logoeksponering på hjemmeside (hillbillyhuckfest.com)

Hillbilly Huckfest

SundreBall og Hillbilly Huckfest er to attraktivt sponsorobjekt fordi du som partner treffer presist mot eit segment i stor vekst. Arrangementene er sterke merkevarer i seg selv og gir dermed synergier for identiteten til ditt produkt. Om du ønsker du å bygge din merkevare opp mot to moderne festivaler, eller du ser vedien i å støtte opp om disse lokale tiltakene på annen måte, så ta kontakt!